Participants 2023
Adrià Rodon
Adrià Rodón va començar a conrear l’interès i la passió per la cuina i la pastisseria des de petit. Es va formar a l’Escola Superior d’Hos- taleria de Barcelona i als Jesuïtes de Sarrià i ha acabat especialitzantse en xocolateria, pastisseria de vitrina i postres de restaurant.
Actualment, forma part de l’equip docent de Culinari Institute of Barcelona (CIB) com a professor de pastisseria en el postgrau de Pastisseria i Xocolateria Avançada. Ha estat xef encarregat de compres a la Chocolate Aca- demy of Barcelona, on també ha dirigit l’equip d’estagiers. Ha treballat també a l’Azurmendi d’Eneko Atxa, a Larrabetzu (Biscaia), amb 3 estrelles Michelin, al restaurant Bocca de Mataró i a l’obrador de la pastisseria Sauleda de Sant Cebrià de Vallalta. L’Adrià és un ena- morat dels acabats orgànics, però elegants i executats amb la millor tècnica possible.
COCOA, CARAMEL, MANGO I MARACUJÀ
