Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2024

Recepta "Carta d’amor"

Adriano Zumbo

És un dels pastissers més famosos i amb major reconeixement d’Austràlia, amb projecció i presència mediàtica internacional per les seves aparicions a MasterChef, a programes de Canal 7, en un documental a la cadena SBS i en dues sèries de Netflix que han girat sobre la seva figura. Aquesta presència a la pantalla l’ha convertit en una estrella televisiva i un referent de la pastisseria, tant al seu país com als Estats Units.

Enamorat dels dolços des de ben petit, gràcies a l’establiment d’alimentació que els seus pares tenien a la ciutat australiana de Coonamble, va iniciar l’aprenentatge en pastisseria amb només 15 anys. El seu primer projecte va ser l’obertura d’una botiga a Balmain, un exclusiu barri de Sidney.

La seva presència televisiva ha tingut audiències milionàries, de la mà de les sèries Sweet Assassin (Canal 7, 2017), Zumbo’s Just Desserts (Netflix, 2017) i Sugar Rush (Netflix, 2018 – 20). En aquesta darrera, Zumbo va esdevenir jutge en una competició de rebosteria per a equips professionals, amb elevats premis per als primers classificats.

Ha impartit conferències i classes magistrals a països com Mèxic, Índia, Taiwan o Indonèsia, a més de cursos en prestigioses escoles de París. És ambaixador de Cacao Barry i Renault i col·labora amb altres marques internacionals, com Kenwood o Sunbeam.

Actualment, treballa en el vessant educatiu de la pastisseria, que és una de les seves passions i principals propòsits, per apropar aquest món als joves. Ho fa tant amb programes de formació com amb demostracions i conferències. Recentment, ha obert una nova pastisseria a Noosa, també a Austràlia.