Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2023

Bruno d'Angelis

Apassionat pel món de la pastisseria des que era petit, Bruno D’Angelis va decidir convertir la seva afició en la seva professió, tot i haver estudiat altres disciplines. Va assistir a l’escola de pastisseria Cast Alimenti, primer com a intern i, posteriorment, en diversos cursos de formació, des d’on es va projectar a diverses cuines i laboratoris de prestigiosos establiments italians. A través d’aquestes experiències va aconseguir consolidar una gran capacitat productiva i organitzativa. La recerca i l’estudi li van permetre arribar a un enfocament tècnic i científic de les receptes i crear una base sòlida per a la creació i gestió de productes.

El 2016 va guanyar, amb Sara Accorroni, el campionat del món de pastisseria, títol que va obtenir al Mondial des Arts Sucrés, celebrat a París. Des d’aleshores és professor a Cast Alimenti i exerceix també com a assessor de pastisseries i hotels, sense abandonar mai el ves- sant de la producció.

BARRIERA CORALLINA