Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2024

Figures de Sucre

Carla Rodrigues

És una dissenyadora de pastissos (cake designer) i xocolatera portuguesa, reconeguda internacionalment i premiada en concursos nacionals i internacionals. Aquesta jove d’Almada, Portugal, és una apassionada de l’escultura, el modelatge, l’aerografia i la xocolata. El seu treball minuciós i perfeccionista l’han portat a ser referent en aquest camp. Dissenya pastissos únics. Materialitza somnis. Crea personatges a partir del dolç. Sempre ha apostat per la seva formació, amb l’incansable propòsit de buscar cada cop més la perfecció. És certificada per IEFP, DGERT i PME.

 

Al Cake Design hi ha afegit una passió més: passió per la xocolata, treballant, jugant i creant xocolates amb dissenys contemporanis. En aquest àmbit, va apostar per aprendre dels millors, com Eugeni Muñoz, Melissa Coppel i Ramon Morató, entre d’altres. Carla Rodrigues va ser formadora durant tres anys al Centre de Formació per al Sector Alimentari de Lisboa, on va impartir classes de Modelatge i Decoració en Pastisseria (aerògraf, glacejat reial, crema de mantega, flors…), de Disseny de Pastissos, de Bomboneria, de Pastisseria Artística (xocolata i estructures d’isomalt), de Pastisseria Festiva (coques d’època festiva) i de Desenvolupament de Productes Gastronòmics.

 

Des del 2015 treballa com a sugar artist i dissenyadora de pastissos a l’àrea metropolitana de Lisboa, ja sigui sola o en col·laboració amb tallers de disseny de pastissos i pastisseries. Decora tot allò imaginable, fent màgia. Ajuda els clients fent comandes especials per a grans esdeveniments com casaments, batejos i festes d’aniversari, sempre de manera personalitzada. I així materialitza a partir del dolç el somni de les persones. Fa formació, dins i fora de Portugal, en tot tipus de tècniques de disseny de pastissos, en què inclou pastissos esculpits i estructurats, de modelatge i bustos (escultura amb xocolata plàstica). Fa formació de bomboneria. I, per si no fos prou, és ambaixadora de Saracino i Cerart.

Figures de sucre