Tenim el plaer d’anunciar-vos que s’ha convocat el III Concurs d’Escoles de Pastisseria de Catalunya a Sant Vicenç dels Horts, que se celebrarà el divendres 24 de gener de 2025 en el marc dels actes de la Capital de la Pastissera – 8a Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts.
Amb aquest esdeveniment volem transmetre els valors de l’alta pastisseria a les futures generacions que s’estan formant en tots els centres de formació professional reglada de Catalunya que ofereixen la branca de pastisseria.
En aquesta edició, només podran participar 4 centres.
Cada escola escollirà i presentarà una parella d’alumnes com a representants. Cada grup haurà de presentar tres receptes: un bombó, un pastís de diàmetre entre 16 i 18 cm i entre 500g i 1 kg de pes, i unes postres en plat que es pugui relacionar amb el pastís.
Amb el desig de comptar amb la vostra participació en aquesta tercera edició, us fem arribar les Bases del concurs i el Formulari d’inscripció.
Les escoles aspirants a concursar hauran d’enviar, en el moment de la inscripció, una recepta de creació pròpia i lliure, juntament amb una fotografia de les postres acabades i un vídeo d’1 o 2 minuts de durada on els concursants exposin les seves inquietuds culinàries i el que els ha motivat a presentar aquesta recepta i participar en el concurs.
A l’esdeveniment hi seran convidades les classes senceres dels alumnes participants, en un matí pensat per oferir activitats alternatives als joves que no participin directament al concurs.
En aquest link trobareu les bases del concurs i com presentar la vostra escola.