Participants 2024
Recepta "Cookie de moniato, canyella i simfonia caramel"
-
Diumenge 21 de gener
de 2024. - Hora : 18h
-
Plaça de la Vila.
Sant Vicenç dels Horts
Cristina García
La seva pastisseria, CrisLa Sweets, a Bilbao –la seva ciutat–, està especialitzada en dougnuths i cookies i també ofereix múltiples propostes en dolços i salats. Precisament, la fusió d’aquests dos mons ha estat sempre una constant en les seves creacions i exploracions, des que es va formar a l’Espai Sucre de Barcelona. Per aquest motiu, no fa una distinció d’ingredients: utilitza carn, peix, algues, verdures… I aconsegueix crear postres en els quals reflecteix que darrere hi ha algú que els cuina.
Abans de muntar el seu projecte va passar per diferents restaurants, com l’Azurmendi (amb tres estrelles Michelin), el BistrEau (d’Ángel León), l’Hotel Mandarin (on va dirigir la pastisseria), el Mont Bar, l’Espai Uma i el Mendi Goikoa Bekoa.
A més de l’Espai Sucre, va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Galdakao (Biscaia) i es va formar al Nerua, Paco Torreblanca, Thierry Bha, entre d’altres