Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2024

Recepta "Cookie de moniato, canyella i simfonia caramel"

Cristina García

La seva pastisseria, CrisLa Sweets, a Bilbao –la seva ciutat–, està especialitzada en dougnuths i cookies i també ofereix múltiples propostes en dolços i salats. Precisament, la fusió d’aquests dos mons ha estat sempre una constant en les seves creacions i exploracions, des que es va formar a l’Espai Sucre de Barcelona. Per aquest motiu, no fa una distinció d’ingredients: utilitza carn, peix, algues, verdures… I aconsegueix crear postres en els quals reflecteix que darrere hi ha algú que els cuina.

Abans de muntar el seu projecte va passar per diferents restaurants, com l’Azurmendi (amb tres estrelles Michelin), el BistrEau (d’Ángel León), l’Hotel Mandarin (on va dirigir la pastisseria), el Mont Bar, l’Espai Uma i el Mendi Goikoa Bekoa.

A més de l’Espai Sucre, va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Galdakao (Biscaia) i es va formar al Nerua, Paco Torreblanca, Thierry Bha, entre d’altres

Cookie de moniato, canyella i simfonia caramel
Cookie de moniato, canyella i simfonia caramel