Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2024

Recepta "Taronja rostida en papillota"

Ingrid Serra Nilsson

Nascuda a Uppsala (Suècia), va iniciar la seva carrera en enginyeria de disseny industrial fins que va topar de ple amb la pastisseria. Actualment, lidera diferents projectes a I+Desserts, el centre d’investigació gastronòmic centrat en l’univers del dolç.

Es va formar com a pastissera a l’Escola d’Hostaleria Hofmann de Barcelona i va completar el seu recorregut d’aprenentatge amb estades al restaurant del mateix grup i a La Pastisseria. Poc després, va ingressar al grup elBarri, d’Albert Adrià, on hi va estar quatre anys, treballant en restaurants com Tickets i Bodega 1900, a més de formar part de l’equip d’I+D de la seva pastisseria. Això li va permetre treballar en projectes com el Mercado Little Spain (a Nova York), el Cakes & Bubbles (Londres) o el llibre Candy. L’any 2020 va guanyar el primer premi del concurs internacional de cuina amb oli d’oliva Jaén, paraíso interior.

La seva tasca actual a I+Desserts pivota sobre el desenvolupament de projectes nacionals i internacionals de l’esfera del dolç: cartes de restaurants tres estrelles Michelin, pastisseries d’arreu del món, adaptacions industrials de productes o impuls de propostes artesanals.

Taronja rostida en papillota