Participants 2025
Recepta "Llibre Vell A la Recherche du Temps Perdu"
-
Dissabte 25 de gener
de 2025. - Hora : 13.15h
-
Plaça de la Vila.
Sant Vicenç dels Horts
Jordi Roca
Jordi Roca, nascut a Girona, participarà a la 8a Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts. És considerat un dels millors pastissers del món. Com a cap de la partida de postres a El Celler de Can Roca –restaurant triat com el millor del món en diverses ocasions per The World’s 50 Best Restaurants–, Jordi ha redefinit els límits de la pastisseria, convertint cada creació en una obra d’art plena de fantasia i emoció.
La seva trajectòria va començar al costat del pastisser galès Damián Allsop, qui li va ensenyar les bases de la cuina dolça i va despertar la seva passió per la creativitat al món del postre. Amb el temps, Jordi ha desenvolupat un estil únic que combina tècnica, innovació i una constant recerca d’experiències sensorials.
Entre els seus projectes més destacats, hi trobem Rocambolesc, la seva gelateria d’avantguarda, i Casa Cacao, una fàbrica de xocolata “Bean to Bar” que reflecteix la seva filosofia d’excel·lència i sostenibilitat. La seva visió innovadora també l’ha portat a crear col·laboracions úniques, com l’òpera gastronòmica El Somni, i a ser protagonista d’un episodi de Chef’s Table a Netflix.
Al llarg de la seva carrera, Jordi Roca ha rebut nombrosos reconeixements, incloent el premi a Millor Pastisser del Món (2014) i el guardó a Millor Pastry Chef per The Best Chef Awards (2019 i 2023). Amb cada creació, Jordi continua sorprenent el món de la gastronomia amb la seva capacitat d’imaginar i plasmar somnis en forma de postres.
Jordi Roca demostrarà en directe perquè és una de les figures més brillants i inspiradores de la pastisseria actual. Apunta’t la data!