Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Les coques de Sant Joan més delicioses de Catalunya: un viatge per les pastisseries del territori amb Fava d’Or 2024 – Sant Vicenç dels Horts

Les coques de Sant Joan són, de ben segur, una de les elaboracions més tradicionals a totes les pastisseries de Catalunya durant aquests dies.
 
La tradició diu que les coques de Sant Joan han de tenir una grandària perfecta, sent el doble de llarg que d’ample, i amb els angles arrodonits. Aquesta grandària és igual a la proporció entre el dia i la nit en Sant Joan.
 
A continuació trobareu un recull d’imatges amb coques de les Faves d’Or 2024 a les millors pastisseries per territori, dels guardons Fava de Cacau – Sant Vicenç dels Horts.
 
 
@pasteleriahofmann. Premi de pastisseria innovadora per la seva coca de sacher que gràcies a la massa de llarga fermentació, aguanta més que la resta.
 
@laxicrapastisseria Coca de briox amb mascarpone, cireres amarenes, galeta cruixent i pinyó.
 
@cal_jan Coca farcida de crema.
 
@pastisseriatornes. Coques tradicionals de pinyons i ametlles, fruita o reixada de crema.
 
@pastisseria_gil  Brioix de xocolata amb ganache montada de xocolata 65%.
 
@tugues_lleida Coca Vienesa: bescuit de melindre, crema cremada, pinyons i toc de canela.
 
@l_obrador  Coca de cireres.
 
@pastisseriaelcigne Coques tradicionals de pinyons i ametlles, fruita o reixada de crema.
 
@ferrerxocolataolot Coca de briox farcida de crema cremada.