Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2023

Manuel Jara

Nascut a Nancy (França) el 1966, Manuel Jara és pastisser de professió i docent de vocació. La passió pel dolç el va dur a estudiar a l’escola Cepal i, posteriorment, a l’École Nationale Supérieure Yssingeaux. Va treballar com a cap de pastisseria en diversos restaurants francesos: Le Festival, de Cannes; L’Almiral de Saint Maxime o el multipremiat François Issatieur de Saint Martin du Var.

Va arribar a Madrid i es va fer càrrec dels dolços al Restaurant Lúculo (amb una estrella Michelin). Va ser cap de pastisseria del restaurant Zalacaín (3 estrelles Michelin) i cap de pro-ducció de La Taberna del Alabardero de Sevilla.

Manuel Jara ha participat en diversos fòrums, congressos i jornades de gastronomia i pastisseria, com el Saborea España, el Cullière d’Or, el Madrid International Pastry Fusion o l’Andalucía Sabor. També ha estat jurat del Millor Mestre Artesà Pastisser d’Espanya en les edicions de 2019 i 2022. És articulista en revistes especialitzades, consultor extern de pastisseria i confiteria i professor de cursos i seminaris. És ambaixador de Cacao Barry al sud d’Espanya.

TEST DE TRIANA