Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2024

Recepta "Flor de mel, mató, nous i ratafia"

Martina Puigvert

Cap de cuina del prestigiós restaurant Les Cols, d’Olot (dues estrelles Michelin, Premi Nacional de Gastronomia i The Best Chef Awards Top 100, entre molts altres reconeixements), ha viscut la gastronomia i l’alta cuina des de ben jove, gràcies a l’entorn familiar i a l’atracció que li ha generat.

Graduada en Gastronomia i Arts Culinàries al Basque Culinary Center, ha realitzat stages en restaurants de prestigi internacional, com el Blue Hill at Stones Barns (Nova York) o el Gustu (La Paz, Bolívia), on va dur a terme un projecte gastronòmic i social.

L’any 2016, va assumir el càrrec de cap de cuina a Les Cols, treballant conjuntament amb la reconeguda xef Fina Puigdevall, per aportar continuïtat al seu projecte. El 2021 va ser guardona pel BCC Onenak en reconeixement a la seva tasca per la sostenibilitat i els productes locals. El mateix any va participar en el VII Foro de Emprendedores Jóvenes Talentos de la Gastronomía, promogut pel Basque Culinary Center i que va aplegar 100 joves professionals de la gastronomia per a compartir experiències i propostes.

Flor de mel, mató, nous i ratafia