Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Maurici Cot, pastisseria sense gluten i sense lactosa

Pastisseria inclusiva per a compartir en família

 

Avui, 16 de maig, se celebra el Dia Internacional de la Malaltia Celíaca. És una bona data per recordar la feina que també es fa des de les pastisseries per oferir elaboracions aptes per a persones celíaques. Un referent, sens dubte, és la pastisseria @mauricicot, guardonada amb la Fava de Cacau – Sant Vicenç dels Horts 2024, especialitzada en el dolç artesà sense gluten ni lactosa.

Pastisseria Maurici Cot neix l’any 2016 com a obrador dedicat exclusivament a productes sense gluten ni lactosa, per posar a disposició de TOTHOM un tipus de pastisseria artesanal i de qualitat.

Tot aquell qui tasta els seus pastissos en queda meravellat. I per qui pateix intoleràncies, és un gran descobriment, per poder gaudir tant de postres d’autoria com d’especialitats tradicionals sense haver de patir per la contaminació creuada. D’entre els seus productes que tenen més èxit destaquem el pastís de torró i llimona, el de fruita de la passió i el de cireres griottes.

El seu punt de venda està ubicat a Llinars del Vallès. També tenen venda online amb servei a domicili pels productes no refrigerats.