Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

7a Mostra Internacional de Pastisseria

Inauguració de la 7a Mostra Internacional de Pastisseria Sant Vicenç dels Horts a càrrec d'en Jordi Roca

La inaguració tindrà lloc el dissabte 20 de gener a les 11 h a la carpa de la plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts.

Figures de sucre, a càrrec de Carla Rodrigues

La demostració tindrà lloc Dissabte 20 de gener d'11.30 a 14h i de 16.30h a 20h. i Diumenge 21 de gener d'11 a 14h i de 16.30 a 18.45h.


Lloc: estand institucional de la Casa de la Vila

Participants de la 7a Mostra Internacional de Pastisseria 2024

Programa edició 2024

2n Concurs d'Escoles de Pastisseria de Catalunya a Sant Vicenç dels Horts.

Escoles participants:

  • Fundació Joviat (Manresa)
  • Institut Dertosa (Tortosa),
  • Institut Martí Dot (Sant Feliu de Llobregat)
  • INS Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona (Barcelona).
jordi-roca
Inauguració de la 7a Mostra Internacional de Pastisseria, a càrrec de Jordi Roca del restaurant El Celler de Can Roca
Recepta de pastisseria a càrrec de Martina Puigvert, cap de cuina a Les Cols restaurant (2* Michelin, 1* verda Michelin, 3 sols de la Guia Repsol, Premi Nacional de Gastronomia i guardonada amb The Best Chef Awards Top 100). Millor cuinera jove segons la Guia Michelin 2024
Recepta de pastisseria a càrrec d'Íngrid Serra. El 2020 va guanyar el primer premi en el concurs internacional de cuina Jaén, Paraíso Interior. Treballa en I+Desserts
Recepta de pastisseria a càrrec de Pol Marginedas, responsable de l’equip a l’Escola d’Hostaleria i Pastis- seria Hofmann
Recepta de pastisseria de Thibault Marchand, guanyador del programa The Great British Bake Off The Professionals 2019 i seleccionat per la revista Olive com el millor pastisser del Regne Unit amb tan sols 26 anys
Recepta de pastisseria a càrrec d'Adriano Zumbo, amfitrió titular del programa australià de competició de pastisseria, Zumbo's Just Desserts, i jutge de la sèrie Sugar Rush, de Netflix
fava-logo
Gala d'entrega dels guardons Fava de Cacau - Sant Vicenç dels Horts 2024. Presentació a càrrec de Carme Gasull.
lluc-dalmau
Recepta de pastisseria a càrrec de Lluc Dalmau, propietari de NUTRITIOUS PASTRY, on es dedica a la investigació de nous ingredients, tècniques i conceptes, per tal d'aconseguir uns productes més saludables.
Recepta de pastisseria a càrrec de Paula Domènech, professora de pastisseria del grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques a la Universitat CETT-UB. També és membre del grup de I+D+i, en el qual investiga nous ingredients i tècniques per aplicar dins del món de la pastisseria.
Recepta de pastisseria a càrrec de Roger Muñoz, membre del col·lectiu de pastissers d’Osona. Codirigeix dos restaurants on elabora postres tradicionals i elaborades
Recepta de pastisseria a càrrec de Maria Evans. Cerca fusionar productes amazònics amb tècniques d’avantguarda, resguardant el segell veneçolà en cadas- cun dels seus plats. Propietària i la ment d’Azú Pastis- seria, té seus a Caracas, Valencia, Lechería i a Chacao (Veneçuela)
Recepta de pastisseria a càrrec de Cristina García, propietària de CrisLa Sweets a Durango, Biscaia

Accés a les demostracions de pastisseria

 

– Les localitats per seguir cada recepta s’adjudiquen per ordre d’arribada a la carpa de la Mostra Internacional de Pastisseria. Personal habilitat va donant pas a la carpa a les persones que han vingut amb antelació a l’inici de la recepta, fins omplir aforament. 

 

– Per a cada recepta, sempre que sigui possible i hagi finalitzat l’anterior, es permet l’accés 5 minuts abans de començar la sessió.

 

– Un cop omplert l’aforament de la sessió, a les persones que es queden sense localitat se les informa que poden romandre a l’exterior per accedir a la recepta següent. 

 

– A la sortida de cada recepta s’oferirà el tast als assistents i hauran de sortir de la carpa en el sentit establert pels organitzadors (no es garanteix tast per a tothom). Per veure una nova recepta s’haurà de tornar a fer cua a la porta d’entrada.

 

Totes les demostracions de pastisseria quedaran enregistrades i es difondran el mateix dia pel canal YouTube de l’Ajuntament.

Inaguració de la 7a Mostra Internacional de Pastisseria a càrrec de Jordi Roca d'El Celler de Can Roca

Edicions anteriors de la Mostra Internacional de Pastisseria

MOSTRA INTERNACIONAL DE PASTISSERIA