Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2024

Recepta " Briox a Tête"

Paula Domèmech

És una apassionada de la pastisseria, la ciència i la nutrició a parts iguals. Formada, d’una banda, en psicologia i publicitat en universitats internacionals i de l’altra, en pastisseria i xocolateria en escoles com la Hofmann i la Chocolate Academy, té una llarga trajectòria formativa i professional.

Ha treballat amb reconeguts professionals del país, com el campió del món de pastisseria Jordi Bordas, Rafa Delgado (a Cocina Torres) i Xavi Donay (Lasarte). L’any 2020 va iniciar el seu propi camí amb la creació i disseny de la seva marca, La Paula, en què fusiona la seva visió personal amb l’amor per la pastisseria i la connexió amb el territori.

Els fonaments del seu creixement professional els ha trobat en el coneixement dels ingredients, les tècniques i els anys d’experiència en la pastisseria. Ho considera essencial per ser capaç de crear i adaptar elaboracions pastisseres de qualitat. El seu enfocament de la pastisseria va més enllà de la creació de postres: implica explorar noves fronteres, investigar i compartir coneixements. I tot això ho  reflecteix en cada projecte que emprèn.

També exerceix com a professora de pastisseria del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques a la Universitat CETT-UB i és membre del grup de I+D+i, on investiga nous ingredients i tècniques per aplicar en el món de la pastisseria.

Briox a Tête
Briox a Tête