Participants 2023
Rafel Aguilera
Nascut a Torredembarra (Tarragonès) el 1994, @rafelaguilera es va iniciar en el món de la pastisseria a la fleca familiar @cal_jan com a ajudant dels seus germans. Va ser aleshores quan va florir la seva passió per la pastisseria. El 2013 va començar els seus estudis a @escuelahofmann, amb el xef @eric.ortuno com a mentor. En acabat, es va fer càrrec de Cal Jan.
A part de dirigir el seu propi negoci, en Rafa es manté actualitzat a través de cursos monogràfics i comparteix experiències amb els companys de professió. Sota la tutoria de Rolando Morandin, va començar el seu viatge per aprendre l’art del panettone, i el 2021 va guanyar el millor Premi Panettone de Xocolata Tradicional d’Espanya. Durant els últims tres anys (2020, 2021 i 2022) ha obingut el premi Fava de Cacau @favadecacau_svh. I el 2022, també va guanyar el premi Fava d’Or a la millor fleca del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.