Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2024

Recepta "Vaset de Red Bull"

Roger Muñoz

És un amant de l’experimentació amb ingredients poc habituals, alhora que extravagant amb receptes aparentment senzilles. Per aquest motiu, un dels seus reptes és seduir el consumidor amb els nous sabors que utilitza en les seves propostes.

Va descobrir, primer l’hostaleria i, després la pastisseria, de manera circumstancial en una pizzeria de Vic, però de seguida s’hi va apassionar. Va començar estudiant un grau mitjà de cuina a Girona, que li va obrir les portes a fer pràctiques en diferents establiments de la família Jubany: Can Jubany, Can Carlitos, Jubany Events i Hotel Hermitage d’Andorra. Va continuar els estudis a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, que va compartir amb estades i feines a diferents establiments, com La Pastisseria de Barcelona, Bomboneria Pons i el Carme de Vic.

Actualment, co-dirigeix dos restaurants, junt amb el seu pare i el seu germà, un de perfil més tradicional, i l’altre amb una carta elaborada de postres. També forma part de l’associació de pastissers Taula Dolça.

Vaset de Red Bull
Vaset de Red Bull