Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2025

Toni Noguera

Pastisser tradicional de llarga i reconeguda trajectòria, està especialitzat en diversos dolços i d’una manera ben particular en el torró de crema. El novembre de 2023, la seva pastisseria va ser distingida com l’elaboradora del millor torró artesà de crema cremada de tot l’Estat en el concurs organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona. Amb diversos establiments a les comarques de Girona, i amb seu central a Vilobí d’Onyar, les Pastisseries Noguera han aconseguit aportar una identitat única al seu torró, gràcies al seu sabor, textura i aspecte.

Toni Noguera va començar l’ofici als 15 anys a Can Tuyarro: “es va obrir tot un món per a mi. Hi havia gent amb molt d’ofici i em varen ensenyar com es treballa la matèria primera: els ous, la farina, el sucre, l’ametlla i l’avellana. I amb aquesta, em varen ensenyar com fer galetes, crocants, croissants, full, brioix…”.

Aposta per la tradició en els processos, els productes de proximitat i els gustos de sempre, sota el segell de la qualitat.

Recepta de Toni Noguera a la 8a Mostra Internacional de Pastisseria