Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2024

Recepta "Postre de gerds, remolatxa i llimona"

Lluc Dalmau

És un abanderat de la pastisseria nutritiva. I amb aquest propòsit -i després d’una sòlida trajectòria professional– ha creat el seu propi projecte: Lluc Dalmau Vall –Nutritious Pastry, que es dedica a la investigació de nous ingredients, tècniques i conceptes, per tal d’aconseguir uns productes més saludables i amb un alt valor nutricional i el millor sabor.

Va començar a la Chocolate Academy BCN ajudant alguns dels millors xefs del món, col·laborant en la part de R+D i organitzant els seus cursos de pastisseria i xocolateria. Tot seguit, Jordi Bordas, campió del món de pastisseria l’any 2011, i Enric Bordas el van fitxar com a xef de la seva pastisseria, Santacreu, on hi va estar cinc anys.

En aquesta època, va formar més de 70 professionals de dotze països diferents, en una experiència que li va suposar un notable aprenentatge en la direcció d’equips i el tracte humà, al temps que disposava de la màxima llibertat per aprendre a formular i crear les seves pròpies receptes. També es va estrenar com a professor a l’escola de Jordi Bordas, on va impartir cursos de pastisseria i de xocolateria.

Postre de gerds, remolatxa i llimona
Postre de gerds, remolatxa i llimona