Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2024

Recepta " Santa Teresa 1796"

María Evans

Formada a Le Cordon Bleu (Madrid) i després d’haver complementat els estudis a Itàlia i França, va regressar a Veneçuela, on el 2017 va crear Azú Pastelería, acompanyada també amb la seva escola, Azú Pastelería School.

Azú Pastelería disposa avui de tres seus a Veneçuela i ofereix diverses propostes en pastissos, macarons, gelats, postres i altres creacions gastronòmiques, en les quals aprofita les múltiples opcions que ofereixen els productes i gustos de la seva terra. Precisament, fa dos anys va estrenar la marca Azú Chocolate, que treballa amb el cacau veneçolà i l’elaboració de la xocolata a partir del mètode bean to bar, que incorpora també fruites locals.

Els anys 2022 i 2023 ha participat en el màster de xocolata de l’Escola de Patisseria del Gremi de Barcelona a Veneçuela. Abans també ho havia fet impartint ponències i cursos demostratius sobre pastisseria d’avantguarda a Istanbul, convidada per Le Cordon Bleu.

Actualment, exerceix com a xef pastissera executiva a Azú Pastelería i també es dedica a l’assessoria de pastisseria.

Santa Teresa 1796
Santa Teresa 1796