Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Participants 2024

Recepta "Petisús de sudachi, pera i fava tonka"

Thibault Marchand

Nascut a la Picardia, al nord de França, la seva trajectòria professional ha circulat, a més del seu país, per Gran Bretanya i els Estats Units. Actualment, té la seva pròpia consultoria en pastisseria i participa com a xef corporatiu i ambaixador tècnic en la companyia agroalimentària Les Vergers Boiron, especialitzada en purés de fruites i verdures.

L’any 2013 es va proclamar campió de pa de França en la categoria de brioxeria i el 2019 va guanyar, junt amb la seva col·lega Erica Sangiorgi, el concurs televisiu britànic Bake off: the professional. També ha participat en diversos concursos, entre els quals de creacions artístiques en xocolata.

Amb diversos estudis en pastisseria i fleca, va realitzar el seu salt professional l’any 2014, quan es va unir a l’equip Hugo & Victor, primer a París, i un any després a Miami, on va ser nomenat cap de pastisseria. El 2017 va tornar a Europa i es va sumar a l’equip del pastisser Dominique Ansel, conegut pel seu cronut. Posteriorment, va entrar com a xef pastisser executiu en un hotel de cinc estrelles, just abans de muntar la seva consultoria.

Petisús de sudachi, pera i fava tonka
Petisús de sudachi, pera i fava tonka