8a Mostra Internacional de Pastisseria
Inauguració de la 8a Mostra Internacional de Pastisseria Sant Vicenç dels Horts a càrrec de Christian Escribà
La inaguració tindrà lloc el dissabte 25 de gener a les 11 h a la carpa de la plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts.

Participants de la 8a Mostra Internacional de Pastisseria 2025
Programa de la 8a Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts. 25 i 26 de gener de 2025
Dissabte 25 de gener

Inauguració de la 8a Mostra Internacional de Pastisseria, a càrrec de Christian Escribà de la pastisseria Escribà
- 11h
- estand de la plaça de la Vila

Recepta de pastisseria a càrrec d’Ale Rivas, responsable de Casa Cacau
- 11:30h
- estand de la plaça de la Vila
Recepta de pastisseria a càrrec de Jordi Roca, cap de postres del restaurant El Celler de Can Roca, amb 3 estrelles Michelin
- 12:45h
- estand de la plaça de la Vila

Recepta de pastisseria a càrrec de Jesús Escalera, nomenat “Latin American Best Pastry Chef“ per la prestigiosa llista The World 50 Best Restaurant
- 17h
- estand de la plaça de la Vila

Recepta de pastisseria a càrrec d’Írving Quiroz, pastisser i divulgador gastronòmic. El 2023 va publicar el seu tercer llibre, "La panadería de Irving Quiroz"
- 18.30h
- estand de la plaça de la Vila

Gala de lliurament dels guardons Fava de Cacau - Sant Vicenç dels Horts 2025. Presentació a càrrec del Màgic Andreu
- 21:30h
- CCC Virgínia Amposta
Diumenge 26 de gener

Recepta de pastisseria a càrrec d’Alba Ruiz Ceamanos, sòcia de la reconeguda pastisseria/gelateria Morreig
- 11h
- estand de la plaça de la Vila

Recepta de pastisseria a càrrec de Zara Alanya, propietària de la pastisseria Alanya amb seus a Barranco i Surco, al Perú
- 12:30h
- estand de la plaça de la Vila

Recepta de pastisseria a càrrec de Toni Noguera, propietari de Noguera Pastissers i especialista en torroneria des dels 15 anys
- 14h
- estand de la plaça de la Vila

Recepta de pastisseria a càrrec de Juan Carlos López, la seva passió per la pastisseria i el seu enfocament en l’educació culinària l’han convertit en una figura destacada en el món de la rebosteria peruana i mundial.
- 17h
- estand de la plaça de la Vila

Recepta de pastisseria a càrrec de Marcos Díaz, proclamat Millor Mestre Artesà Pastisser Espanyol MMAPE al febrer de 2022
- 18.30h
- estand de la plaça de la Vila
Descarrega't les receptes de la MIP 2025
Accés a les demostracions de pastisseria
– Les localitats per seguir cada recepta s’adjudiquen per ordre d’arribada a la carpa de la Mostra Internacional de Pastisseria. Personal habilitat va donant pas a la carpa a les persones que han vingut amb antelació a l’inici de la recepta, fins omplir aforament.
– Per a cada recepta, sempre que sigui possible i hagi finalitzat l’anterior, es permet l’accés 5 minuts abans de començar la sessió.
– Un cop omplert l’aforament de la sessió, a les persones que es queden sense localitat se les informa que poden romandre a l’exterior per accedir a la recepta següent.
– A la sortida de cada recepta s’oferirà el tast als assistents i hauran de sortir de la carpa en el sentit establert pels organitzadors (no es garanteix tast per a tothom). Per veure una nova recepta s’haurà de tornar a fer cua a la porta d’entrada.
Totes les demostracions de pastisseria quedaran enregistrades i es difondran el mateix dia pel canal YouTube de l’Ajuntament.
Edicions anteriors de la Mostra Internacional de Pastisseria
MOSTRA INTERNACIONAL DE PASTISSERIA DE SANT VICENÇ DELS HORTS
- Estand plaça de la Vila, 1
- 24, 25 i 26 de gener 2025
- Des de les 11h a les 19.30h