Sant Vicenç dels Horts organitzarà l’esdeveniment més dolç de Catalunya. Entre el 19 i el 21 de gener, la setena edició de la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts aplega una desena de reconeguts professionals, entre els quals hi ha alguns dels més premiats o amb major projecció del món, com els catalans Jordi Roca i Martina Puigvert, l’australià Adriano Zumbo i el francès Thibault Marchand.

El festival, obert al públic, acull també el concurs d’escoles de pastisseria de Catalunya i lliurarà els Premis Fava de Cacau – Sant Vicenç dels Horts, que reconeixen les 50 millors pastisseries de tot Catalunya.

La Mostra Internacional de Pastisseria està organitzada per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i compta amb el suport del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. És una de les activitats destacades de la 40a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts.

Motiu de la roda de premsa: presentació de la 7a Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts i demostració en viu i degustació d’una creació pastissera

Hi intervenen:

Dia: dimarts 16 de gener de 2024

Hora: 10 h

Lloc: CCC Virgínia Amposta (carrer d’Antoni Mampel, 1-3, de Sant Vicenç dels Horts)