Mostra Internacional de Pastisseria

Edit Content

Roger Muñoz, millor Xocolater Promesa d’Espanya

Els passats 8 i 9 de maig, l’ Innovation Center de Puratos a Sils (Girona), va acollir la segona edició del concurs al Millor Xocolater Promesa d’Espanya procedent de les millors escoles de pastisseria del país, Generació Belcolade. Roger Muñoz, alumne de la EPGB s’ha imposat guanyador per davant de les altres tres finalistes amb un treball vinculat a la sostenibilitat, temàtica del concurs, i el producte de proximitat de la seva comarca, Osona, en el centre de Catalunya.

El jurat encarregat d’avaluar les dues creacions, barra de xocolata i pastís, i la peça artística, estava format per Stéphane Leroux, Miquel Guarro, Marcos Díaz, Pep Bosch i Josep Ramon Cuadras. Tots ells van destacar el gran nivell dels joves concursants i el potencial demostrat tot i que alguns d’ells no superaven els 18 anys.

Anabel Sotodosos, directora de Màrqueting de Puratos, va expressar la seva satisfacció per l’esdevenir d’aquesta edició de Generació Belcolade, i la consecució de l’objectiu de “impulsar la tradició xocolatera entre les joves generacions del nostre país, sens dubte, el futur del sector”.

Font: Pasteleria.com